המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף 2 ביצים + סוכר לבן.
להפסיק הקצפה ולהוסיף במעטפה: שמן, מים ולימון + גרידת לימון וקמח תופח.
לחתוך תפוחים לפרוסות (עדיף ביד) להניח בתבנית בינונית עד קטנה.
לשפוך את הקצף מעל התפוחים (נכנס בין התפוחים ונשאר כמעט באותו גובה.
לערבב את החומרים לציפוי ולפזר על התפוחים.
לאפות ב180 מעלות כ-45 דקות (לעקוב עד להזהבה).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0