המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף 2 ביצים + סוכר לבן.
להפסיק הקצפה ולהוסיף במעטפה: שמן, מים ולימון + גרידת לימון וקמח תופח.
לחתוך תפוחים לפרוסות (עדיף ביד) להניח בתבנית בינונית עד קטנה.
לשפוך את הקצף מעל התפוחים (נכנס בין התפוחים ונשאר כמעט באותו גובה.
לערבב את החומרים לציפוי ולפזר על התפוחים.
לאפות ב180 מעלות כ-45 דקות (לעקוב עד להזהבה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0