המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים קורנפלור עם מים.
מערבבים מעט מלח, סויה, חומץ, יין אורז לבישול ותמיסת הקורנפלור ומניחים בצד. *ניתן להמיר את היין ביין לבן באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מחממים את השמן בווק וכאשר הוא חם, שופכים פנימה את הפלפל הסצ'ואני ומערבבים עד שהוא משחים.
מוסיפים ג'ינג'ר, שום, בצל ירוק, צ'ילי יבש ואת העוף ומערבבים עד שהעוף מוכן.
יוצקים לווק במהירות את הרוטב שהשארנו בצד ומערבבים עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את הבוטנים ומערבבים.
להגיש עם קערת אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0