המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערה את כל חומרי הבצק למעט הקמח ומערבבים. מוסיפים כוס אחר כוס קמח תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק רך ונעים. מניחים את הבצק למנוחה של כרבע שעה.
מרדדים כדור בצק לעלה דק ובעזרת סכין או גלגלת משוננת יוצרים פסים/רצועות ברוחב של כ-1.5 ס"מ.
משמנים קונוסים ממתכת או מקל מטאטא חדש שחתכתם לחתיכות שוות (אל דאגה לא קורה לו דבר בעת האפייה).
מלפפים כל קונוס כאשר כל ליפוף נושק לליפוף הקודם - לא להשאיר רווחים.
מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות, במצב טורבו, עד להזהבה יפה.
מיד עם תום האפייה, משחררים בעדינות את הקונוס מהמאפה ומצננים.
מערבבים היטב את חומרי המלית, ממלאים כל קונוס סמוך להגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0