לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את קונכיות הפסטה כ-7 דקות.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מערבבים את מרכיבי המלית - גבינת ריקוטה, מלח, בזיליקום ומוצרלה, מעבירים לשקית זילוף, וממלאים את הקונכיות.
בתבנית המתאימה לתנור, שמים את השמנת לבישול, המלח, הפלפל, השום, הסוכר וצנצנת רוטב פרפקטו.
משבצים את הקונכיות ועגבניות השרי, כך שהרוטב יעטוף אותן כהלכה (למניעת התייבשות).
אופים בתנור כ-25 דקות.
מוסיפים את הגבינה המגוררת מעל, ואופים 10 דקות נוספות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0