המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180מעלות.
להכנת המלית - ממחבת רחבה מטגנים את השום עם שמן הזית כדקה.
מוסיפים את התרד ומאדים, תוך ערבוב, במשך כ- 3 דקות. מסירים מהאש.
מוסיפים את אגוזי המלך, גבינת ריקוטה, 50 גרם מוצרלה ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
להכנת הרוטב - מערבבים בקערה את השמנת המתוקה עם רוטב העגבניות.
יוצקים מספר כפות מרוטב העגבניות לתחתית התבנית.
ממלאים את הקונכיות בתערובת הגבינות ומסדרים בשכבה אחת בתבנית.
יוצקים מעל את שארית הרוטב כך שהקונכיות מכוסות היטב ומפזרים למעלה את שאר המוצרלה.
מכסים בנייר כסף ואופים כ- 40 דקות.
מסירים את הנייר וממשיכים לאפות עוד כ- 10 דקות, עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0