המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.
בינתיים מתיכים את החמאה בתחתית סיר גדול ומזהיבים בו את הבצל.
מוסיפים לסיר את הגזר ומערבבים שתי דקות. מוסיפים את החלב, מלח ופלפל שחור בשפע, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד לסיר הרוטב, יחד עם הגבינה. מערבבים היטב ומגישים מיד, עם עוד גבינה מגורדת על השולחן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0