מכניסים את הארטישוק לסיר קטן ומכסים בשמן זית (עד לכדי כיסוי מלא של הארטישוק). מוסיפים לשמן הזית את שיני השום, הצ'ילי וענף הרוזמרין.
שלב 2
15 דקות
מבשלים על אש קטנה עד לריכוך הארטישוק (כ-15 דקות). בודקים באמצעות סכין האם הארטישוק רך ומוכן. מניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מכינים את סלסלת העגבניות: בקערה קטנה מערבבים יחד את העגבנייה הקצוצה, הבצל הסגול והפטרוזיליה. מתבלים במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם. מזלפים מעל את שמן הזית שבו בושל הארטישוק ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מסדרים את הצלחת:מזלפים שמן זית שבו בושל הארטישוק על צלחת, מניחים את הארטישוק בזהירות ועליו מניחים את סלסלת העגבניות. מפזרים מעל את חופן הצנוברים, מקשטים בענף רוזמרין טרי ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מכניסים את הארטישוק לסיר קטן ומכסים בשמן זית (עד לכדי כיסוי מלא של הארטישוק). מוסיפים לשמן הזית את שיני השום, הצ'ילי וענף הרוזמרין.
שלב 2
מתוך
4
מבשלים על אש קטנה עד לריכוך הארטישוק (כ-15 דקות). בודקים באמצעות סכין האם הארטישוק רך ומוכן. מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
4
מכינים את סלסלת העגבניות: בקערה קטנה מערבבים יחד את העגבנייה הקצוצה, הבצל הסגול והפטרוזיליה. מתבלים במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם. מזלפים מעל את שמן הזית שבו בושל הארטישוק ומערבבים.
שלב 4
מתוך
4
מסדרים את הצלחת:מזלפים שמן זית שבו בושל הארטישוק על צלחת, מניחים את הארטישוק בזהירות ועליו מניחים את סלסלת העגבניות. מפזרים מעל את חופן הצנוברים, מקשטים בענף רוזמרין טרי ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0