המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את הארטישוק לסיר קטן ומכסים בשמן זית (עד לכדי כיסוי מלא של הארטישוק). מוסיפים לשמן הזית את שיני השום, הצ'ילי וענף הרוזמרין.
מבשלים על אש קטנה עד לריכוך הארטישוק (כ-15 דקות). בודקים באמצעות סכין האם הארטישוק רך ומוכן. מניחים בצד.
מכינים את סלסלת העגבניות: בקערה קטנה מערבבים יחד את העגבנייה הקצוצה, הבצל הסגול והפטרוזיליה. מתבלים במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם. מזלפים מעל את שמן הזית שבו בושל הארטישוק ומערבבים.
מסדרים את הצלחת:מזלפים שמן זית שבו בושל הארטישוק על צלחת, מניחים את הארטישוק בזהירות ועליו מניחים את סלסלת העגבניות. מפזרים מעל את חופן הצנוברים, מקשטים בענף רוזמרין טרי ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0