מכינים את הארטישוק: מניחים את הארטישוק בסיר קטן ומכסים בשמן זית (עד לכדי כיסוי מלא של הארטישוק) מוסיפים לשמן הזית את שיני השום, הצ'ילי וענף הרוזמרין.
שלב 2
15 דקות
מבשלים על אש קטנה עד לריכוך הארטישוק, כ-15 דקות, בודקים באמצעות סכין האם הארטישוק מוכן. מניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מכינים את סלסת העגבניות: בקערה קטנה מערבבים יחד את העגבנייה הקצוצה, הבצל הסגול והפטרוזיליה.
שלב 4
0 דקות
מתבלים במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם, מזלפים מעל את שמן הזית שבו בושל הארטישוק ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
מרכיבים את המנה: מזלפים שמן זית שבו בושל הארטישוק על צלחת, מניחים את הארטישוק בזהירות ועליו מניחים את סלסת העגבניות. מפזרים מעל את חופן הצנוברים ומגישים. מקשטים בענף רוזמרין טרי.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הארטישוק: מניחים את הארטישוק בסיר קטן ומכסים בשמן זית (עד לכדי כיסוי מלא של הארטישוק) מוסיפים לשמן הזית את שיני השום, הצ'ילי וענף הרוזמרין.
שלב 2
מתוך
5
מבשלים על אש קטנה עד לריכוך הארטישוק, כ-15 דקות, בודקים באמצעות סכין האם הארטישוק מוכן. מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
5
מכינים את סלסת העגבניות: בקערה קטנה מערבבים יחד את העגבנייה הקצוצה, הבצל הסגול והפטרוזיליה.
שלב 4
מתוך
5
מתבלים במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם, מזלפים מעל את שמן הזית שבו בושל הארטישוק ומערבבים.
שלב 5
מתוך
5
מרכיבים את המנה: מזלפים שמן זית שבו בושל הארטישוק על צלחת, מניחים את הארטישוק בזהירות ועליו מניחים את סלסת העגבניות. מפזרים מעל את חופן הצנוברים ומגישים. מקשטים בענף רוזמרין טרי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0