הקוסקוס - שמים את הסולת בקערה רחבה עם קצת מלח ובין 4\3 ל-1 כוס שמן, מערבבים ביד כדי שלא יהיו גושים ופותחים את הקוסקוס ביד. נותנים חמש דקות לנוח.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מכינים את המרק: שמים מים שירתחו, את התבלינים לפי הטעם, את הכוסברה, תפוח האדמה גזר, כרוב, דלעת, חומוס ועוף ומבאים לרתיחה כמובן בסירים של קוסקוס.
שלב 3
0 דקות
את הקוסקוס מעבירים לסיר של הקוסקוס המחורר ושמים על המרק כעשרים דקות.
שלב 4
0 דקות
מורידים את הקוסקוס לקערה רחבה ושמים בערך כוס מים ופותחים ביד דרך מסננת שלא יהיו גושים.
שלב 5
20 דקות
מחזירים את הקוסקוס לסיר העליון מעל המרק לעוד 20 דקות.
שלב 6
0 דקות
חוזרים עוד פעם על הפעולה: בקערה רחבה בערך כוס מים פותחים עם היד.
שלב 7
0 דקות
שמים שוב על המרק כחצי שעה מורידים מהגז. פותחים עם היד ללא מים.
שלב 1
מתוך
7
הקוסקוס - שמים את הסולת בקערה רחבה עם קצת מלח ובין 4\3 ל-1 כוס שמן, מערבבים ביד כדי שלא יהיו גושים ופותחים את הקוסקוס ביד. נותנים חמש דקות לנוח.
שלב 2
מתוך
7
בינתיים מכינים את המרק: שמים מים שירתחו, את התבלינים לפי הטעם, את הכוסברה, תפוח האדמה גזר, כרוב, דלעת, חומוס ועוף ומבאים לרתיחה כמובן בסירים של קוסקוס.
שלב 3
מתוך
7
את הקוסקוס מעבירים לסיר של הקוסקוס המחורר ושמים על המרק כעשרים דקות.
שלב 4
מתוך
7
מורידים את הקוסקוס לקערה רחבה ושמים בערך כוס מים ופותחים ביד דרך מסננת שלא יהיו גושים.
שלב 5
מתוך
7
מחזירים את הקוסקוס לסיר העליון מעל המרק לעוד 20 דקות.
שלב 6
מתוך
7
חוזרים עוד פעם על הפעולה: בקערה רחבה בערך כוס מים פותחים עם היד.
שלב 7
מתוך
7
שמים שוב על המרק כחצי שעה מורידים מהגז. פותחים עם היד ללא מים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0