המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
מחממים מעט שמן בסיר גדול על אש גבוהה, וצורבים את קוביות הבשר להשחמה קלה מכל צד. מעבירים את הקוביות הבשר לקערה.
מוסיפים לסיר את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את המים, את התבלינים הדבש הסויה והפירות היבשים.
מוסיפים את קוביות הבשר, מביאים לרתיחה.
לאחר רתיחה מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים לפחות.
מגישים בתוספת קוסקוס, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0