המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
מחממים מעט שמן בסיר גדול על אש גבוהה, וצורבים את קוביות הבשר להשחמה קלה מכל צד. מעבירים את הקוביות הבשר לקערה.
מוסיפים לסיר את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את המים, את התבלינים הדבש הסויה והפירות היבשים.
מוסיפים את קוביות הבשר, מביאים לרתיחה.
לאחר רתיחה מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים לפחות.
מגישים בתוספת קוסקוס, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0