המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר מרתיחים את המים, מלח ושמן. לאחר הרתיחה מוסיפים את הסולת ומערבבים את העיסה היטב, עד שכל המים נבלעים בתוך הסולת ומכבים את הגז .
מכסים את הסיר במגבת ובמכסה. ממתינים כ-30 דקות שעה(מינימום), אפשר גם יותר, כך הסולת ממשיכה להתאדות .לאחר מכן פותחים את הסולת עם מסננת של קוסקוס .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0