המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הגזר, הסלרי והקישואים לפרוסות ואת הכרוב והבצל לרצועות.
מבשלים בסיר, עם מים עד כיסוי, את הירקות עד להתרככות הגזר.
מוסיפים את גרגרי החומוס ואת אבקת המרק, מערבבים ולאחר 5 דקות מורידים מהאש. *ניתן להמיר את גרגירי החומוס המשומרים ב-1/2 2 כוסות גרעיני חומוס מוכנים לבישול. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
מסדרים את הקוסקוס בקערה משותפת או בצלחת עמוקה אישית ויוצקים מעל את המרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0