המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן.
מכניסים את הקוסקוס למקרר למשך שעה-שעתיים עד לקבלת גושים.
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים.
מניחים בתבנית את תפוחי האדמה, מתבלים בשמן זית ובמלח ומכניסים לתנור ל-90 דקות.
מטגנים את הקוסקוס 5 דקות.
מפוררים את תפוחי האדמה ומוסיפים לקוסקוס.
טורפים את הביצים ומוסיפים לקוסקוס.
מערבבים ומבשלים 15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0