המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על גבי האריזה.
קולים את השקדים והצנוברים עד שהם מזהיבים ומניחים בצד.
מזהיבים את הבצל בשמן ומניחים בצד.
יוצקים למחבת את הדבש והווניל ומחממים מעט. חוצים את הדבלים, המשמשים והשזיפים ומוסיפים למחבת יחד עם הצימוקים, החמוציות והקינמון.
מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה שלוש דקות אגב ערבוב מתמיד. אם צריך, מוסיפים טיפונת מים רותחים.
מוסיפים את השקדים, הצנוברים והבצל המטוגן וממשיכים לבשל אגב ערבוב עוד דקה.
יוצקים על הקוסקוס המוכן (בצלחות אישיות או בכלי הגשה מרכזי) ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0