המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
מזהיבים בסיר רחב את הבצל בשמן. מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים אגב ערבוב שלוש דקות.
מוסיפים את המרק והכורכום, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עד שהירקות רכים. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.
מגישים לשולחן צלחת גדולה עם הקוסקוס וצלחת עם תבשיל הירקות. כל סועד מרכיב לו את המנה שלו לפי הכמויות והיחס שמתאימים לו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0