המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב. צרים קציצות מאורכות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו.
מחממים שמן בסיר בישול רחב , מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מניחים מעל את הקציצות המטוגנות, מתבלים במלח, פלפל ומרק תיבול עוף, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות, מסירים מהאש ומפזרים מעל את השמיר הקצוץ.
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה, עורמים בצלחת מעט קוסקוס ומניחים מעל קציצות בשר ואפונה. מגישים חם.
לגיוון הוסיפו כמה כפות קוסקוס לתערובת בשר טחון והרי לכם קציצות אוריריות ונימוחות בטעם גן-עדן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0