שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב. צרים קציצות מאורכות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן בסיר בישול רחב , מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מניחים מעל את הקציצות המטוגנות, מתבלים במלח, פלפל ומרק תיבול עוף, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
שלב 3
20 דקות
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות, מסירים מהאש ומפזרים מעל את השמיר הקצוץ.
שלב 4
0 דקות
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה, עורמים בצלחת מעט קוסקוס ומניחים מעל קציצות בשר ואפונה. מגישים חם.
שלב 5
0 דקות
לגיוון הוסיפו כמה כפות קוסקוס לתערובת בשר טחון והרי לכם קציצות אוריריות ונימוחות בטעם גן-עדן.
שלב 1
מתוך
5
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב. צרים קציצות מאורכות ומטגנים בשמן עד שיזהיבו.
שלב 2
מתוך
5
מחממים שמן בסיר בישול רחב , מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מניחים מעל את הקציצות המטוגנות, מתבלים במלח, פלפל ומרק תיבול עוף, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
5
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות, מסירים מהאש ומפזרים מעל את השמיר הקצוץ.
שלב 4
מתוך
5
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה, עורמים בצלחת מעט קוסקוס ומניחים מעל קציצות בשר ואפונה. מגישים חם.
שלב 5
מתוך
5
לגיוון הוסיפו כמה כפות קוסקוס לתערובת בשר טחון והרי לכם קציצות אוריריות ונימוחות בטעם גן-עדן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0