קוצצים גס את כל העלים הירוקים, וקוצצים דק את הבצל הירוק. קוצצים גס גם את האגוזים.
שלב 2
0 דקות
שמים את כל החומרים חוץ מהשמן בקערה גדולה, ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן בכמות שרק תכסה תחתית מחבת גדולה וכבדה בעלת שוליים גבוהים. מסחררים את השמן במחבת כך שגם הדפנות תתכסינה בשמן.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את תערובת העשבים והביצים למחבת ומשטחים. צריכה להתקבל חביתת ירק ענקית בעובי של כחמישה ס"מ.
שלב 5
0 דקות
מבשלים כשלוש דקות על אש גבוהה, ואז מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות עד שהקוקו מתייצב.
שלב 6
15 דקות
מרימים את המכסה, ובודקים שמרכז חביתת הירק כבר אינו נוזלי. הופכים על צלחת שטוחה ומחליקים חזרה למחבת כשהצד המטוגן כלפי מעלה. ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כ-15 דקות.
שלב 7
0 דקות
מסירים מהאש ומעבירים לצלחת שטוחה וגדולה. מניחים לקוקו להצטנן לטמפרטורת החדר, ואז פורסים לפרוסות משולשות כמו עוגה, ומגישים לצד סלט וגבינה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
קוצצים גס את כל העלים הירוקים, וקוצצים דק את הבצל הירוק. קוצצים גס גם את האגוזים.
שלב 2
מתוך
7
שמים את כל החומרים חוץ מהשמן בקערה גדולה, ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
7
מחממים שמן בכמות שרק תכסה תחתית מחבת גדולה וכבדה בעלת שוליים גבוהים. מסחררים את השמן במחבת כך שגם הדפנות תתכסינה בשמן.
שלב 4
מתוך
7
יוצקים את תערובת העשבים והביצים למחבת ומשטחים. צריכה להתקבל חביתת ירק ענקית בעובי של כחמישה ס"מ.
שלב 5
מתוך
7
מבשלים כשלוש דקות על אש גבוהה, ואז מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות עד שהקוקו מתייצב.
שלב 6
מתוך
7
מרימים את המכסה, ובודקים שמרכז חביתת הירק כבר אינו נוזלי. הופכים על צלחת שטוחה ומחליקים חזרה למחבת כשהצד המטוגן כלפי מעלה. ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כ-15 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מסירים מהאש ומעבירים לצלחת שטוחה וגדולה. מניחים לקוקו להצטנן לטמפרטורת החדר, ואז פורסים לפרוסות משולשות כמו עוגה, ומגישים לצד סלט וגבינה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0