המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את כל עשבי התיבול והבצל.
מערבבים את הביצים עם מזלג ליצירת קצף מעט תפוח ומוסיפים לתערובת את עשבי התיבול. מוסיפים את יתר החומרים.
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה שתכיל את כל התערובת וכשהשמן חם יוצקים אליו את הבלילה ומכסים.
מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מתמצקת והתחתית הזהיבה. מעבירים בעדינות לצלחת רחבה.
יוצקים עוד 2 כפות שמן על התבנית ומחממים.
כשהשמן חם מעבירים בעדינות את החביתה (על הצד שטרם התבשל) ומטגנים ללא כיסוי עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0