המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים עלה של מלווח, מרדדים אותו טיפה וחותחים אותו כמו פיצה ל-6-8 משולשים, תלוי לאיזה גודל מרדדים את העלה.
בקצה הרחב של המשולש שמים 2-3 דובדבנים. סוגרים קצוות ומגלגלים לכיוון השפיץ (סוף המשולש) וכך הלאה.
על נייר אפיה מסדרים אותם בשורות ומורחים בביצה טרופה.
מכניסים לחום של 170 מעלות עד שיזהיבו.
בינתיים מכינים סירופ: מרתיחים מים, סוכר והלימון בסיר קטן. לאחר שהקוראסונים מוכנים טובלים אותם בסירופ.
לוקחים עלה של מלווח, מרדדים אותו טיפה וחותחים אותו כמו פיצה ל-6-8 משולשים, תלוי לאיזה גודל מרדדים את העלה.
בקצה הרחב של המשולש שמים 2-3 דובדבנים. סוגרים קצוות ומגלגלים לכיוון השפיץ (סוף המשולש) וכך הלאה.
על נייר אפיה מסדרים אותם בשורות ומורחים בביצה טרופה.
מכניסים לחום של 170 מעלות עד שיזהיבו.
בינתיים מכינים סירופ: מרתיחים מים, סוכר והלימון בסיר קטן. לאחר שהקוראסונים מוכנים טובלים אותם בסירופ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0