המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר בינוני את הקינואה מספר דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות עם כוס מים, ומערבבים.
מסננים מקופסת השימורים כמחצית מהמים, ושופכים את השאר עם הזיתים לסיר ומערבבים.
מוסיפים את מיץ הלימון והסוכר ומערבבים.
מבשלים על אש קטנה 20 דקות עד שהקינואה מתרככת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0