המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מביאים מים לרתיחה בסיר עמוק. מוסיפים פנימה את הקינואה, ומבשלים כ-15 דקות על אש בינונית, ומערבבים כל הזמן.
כאשר כל המים נספגים ואין נוזלים יותר, סימן שהקינואה מוכנה. בסוף הבישול שופכים למסננת, ושוטפים עם מים קרים.
מרתיחים במחבת גדולה את השמן ומוסיפים פנימה בצל וגזר, לאחר 2-3 דק' מוסיפים את הפלפלים, ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הקינואה המבושלת, ומערבבים כדקה שתיים עד שכל חומרי הגלם התערבבו והקינואה חמה.
בשלב זה, מוסיפים את הסויה והצ'ילי (אפשר לערבב לפני בכוס), ומקפיצים כמה שניות עד שהרוטב נבלע במנה ועוטף אותה.
בשלב הזה מוסיפים את הנבטים, מקפיצים פעם פעמיים ושופכים לתוך צלחת (חשוב להוסיף את הנבטים בסוף ולהקפיץ ממש לשנייה, על מנת שהם יישארו קריספים) מפזרים קשיו מעל המנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0