המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים יחד את כל החומרים, ויוצרים קציצות. *ניתן להמיר את העוף הטחון בהודו טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שמים בקערה את הקינואה והעדשים ומשרים במים למשך 15 דקות, ומסננים.
מכניסים את הקינואה לסיר, שמים מים עד כיסוי, מרתיחים, מסננים שוב, ואז מבשלים - על כל כוס קינואה, שמים כוס מים. מתבלים במלח, שמן ופלפל שחור.
מבשלים על אש קטנה 10 דקות, מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עם המכסה לעוד עשר דקות.
שמים בסיר 2 כוסות מים, מרק עוף, רוטב בסיס, פפריקה וכמון.
מוסיפים את הקציצות לסיר, מוסיפים את מיץ הלימון, ומבשלים על אש קטנה כ-15-20 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0