לטגן בשמן זית את השום והבצל, להוסיף את הפטריות, הצנוברים והגזר המגורר.
*ניתן להשתמש גם בסלסלת פטריות טריות, חתוכות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
לאחר טיגון קצר, להוסיף את הקינואה הלא מבושלת למחבת ולערבב לספיגת הטעמים.
שלב 3
0 דקות
להוסיף מים לפי הוראות היצרן לבישול קינואה. להוסיף לתערובת את המלח הצ'ילי והפלפל הגרוס.
שלב 4
0 דקות
לכסות, להנמיך את האש ולבשל למשך כ-20 דקות עד שהקינואה מוכנה.
שלב 5
0 דקות
להוסיף לקראת סוף הבישול את רוטב הסויה, לערבב היטב.
שלב 6
0 דקות
לטעום, לתקן תיבול לפי הטעם האישי.
שלב 1
מתוך
6
לטגן בשמן זית את השום והבצל, להוסיף את הפטריות, הצנוברים והגזר המגורר.
*ניתן להשתמש גם בסלסלת פטריות טריות, חתוכות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
לאחר טיגון קצר, להוסיף את הקינואה הלא מבושלת למחבת ולערבב לספיגת הטעמים.
שלב 3
מתוך
6
להוסיף מים לפי הוראות היצרן לבישול קינואה. להוסיף לתערובת את המלח הצ'ילי והפלפל הגרוס.
שלב 4
מתוך
6
לכסות, להנמיך את האש ולבשל למשך כ-20 דקות עד שהקינואה מוכנה.
שלב 5
מתוך
6
להוסיף לקראת סוף הבישול את רוטב הסויה, לערבב היטב.
שלב 6
מתוך
6
לטעום, לתקן תיבול לפי הטעם האישי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0