המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לרסק את הביסקוויטים ולשים בכוסות.
בינתיים להקציף את השמנת בקערת מיקסר, להוסיף פנימה את פודינג הקפה ולהמשיך להקציף.
להוסיף קצת סוכר ולהקציף עוד דקה.
להוסיף את הקצפת לביסקוויטים שבכוס ולקשט בדובדבנים ושבבי שוקולד. ניתן להמיר את הקצפת בקצפת צמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0