מקציפים במהירות בינונית את השמנת המתוקה, סוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
שלב 2
0 דקות
במקביל מערבבים ביחד עם מטרפה את הגבינה הלבנה לתערובת חלקה.(אפשר לשדרג ולהוסיף גם גביע גבינת ריקוטה למרקם אוורירי יותר).
שלב 3
0 דקות
מערבבים את הקצפת המוכנה עם תערובת הגבינות למרקם אחיד.
שלב 4
10 דקות
מוזגים לכוסות (כוסות הגשה (כמות הקינוחים תלויה בגודל הכוסות שתבחרו להגיש איתן) את תערובת הגבינה, שמים מעל שכבת פתי בר, מעל עוד שכבת גבינה ולסיום עוד שכבת פתי בר.
מכסים ומכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.
שלב 1
מתוך
4
מקציפים במהירות בינונית את השמנת המתוקה, סוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
שלב 2
מתוך
4
במקביל מערבבים ביחד עם מטרפה את הגבינה הלבנה לתערובת חלקה.(אפשר לשדרג ולהוסיף גם גביע גבינת ריקוטה למרקם אוורירי יותר).
שלב 3
מתוך
4
מערבבים את הקצפת המוכנה עם תערובת הגבינות למרקם אחיד.
שלב 4
מתוך
4
מוזגים לכוסות (כוסות הגשה (כמות הקינוחים תלויה בגודל הכוסות שתבחרו להגיש איתן) את תערובת הגבינה, שמים מעל שכבת פתי בר, מעל עוד שכבת גבינה ולסיום עוד שכבת פתי בר.
מכסים ומכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ש
שולמית
האם ניתן להקפיא את זה?
מערכת בישולים
היי שלומית, רצוי גם לא להקפיא כי המרקם יכול להיפגע. אפשר להקפיא חלקית, עד התייצבות בלבד. יום מקסים
הערות 1