המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את שכבת השוקולד:
מרתיחים 100 מ"ל (חצי כוס, פחות כף) של שמנת מתוקה.
יוצקים על השמנת את השוקולד ומערבבים היטב לתערובת חלקה.
מצננים כחצי שעה.
מקציפים את יתר השמנת (150 מ"ל) לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד.
מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור.
מכינים את שכבת הגבינה:
מערבבים את גבינת השמנת, וממרח הלוטוס.
מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה ומקפלים אל תוך לתערובת הגבינה.
מעבירים לשקית זילוף.
מרכיבים את המנה:
בוחרים בכוסות הגשה, ומזלפים לתוכן קומה של שכבת שוקולד, ומעליה, קומה של שכבת גבינה, ושוב: שוקולד, וגבינה. (סה"כ 4 שכבות).
מקררים במקרר לפחות ל-4 שעות, ועדיף למשך הלילה.
לפני ההגשה: מעטרים בפירורי עוגיות לוטוס או בעוגיות שלמות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0