המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקראמבל - מחממים תנור לחום של 170 מעלות. שמים בקערה שקדים פרוסים, אבקת סוכר, 4 כפות גדושות של קוקוס קלוי וחמאה.
ממוללים את מרכיבי הקרמבל באצבעות עד קבלת פירורים, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות. מצננים.
להכנת רוטב ריבת החלב - ממיסים במיקרו ריבת חלב לכמה שניות, ומערבבים עם שתי כפות של שמנת מתוקה. מצננים.
להכנת הקרם וניל - מקציפים במהירות בינונית את שארית השמנת המתוקה, חלב ופודינג, במשך כדקה וחצי, עד לאיחוד. למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף במטרפה ידנית. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת הקינוח.
להרכבת הקינוח - בתחתית כל כוס שמים מעט מהקרמבל. מעל מזליפים שכבה של קרם וניל בגובה של כ-3 ס"מ. מעל מניחים שכבה של רוטב ריבת החלב בגובה של כ-1 ס"מ.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
לפני ההגשה מניחים בכל כוס פרוסות בננה חתוכה וקוקוס קלוי שנשאר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0