המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מקפיצים את הפתיתים בכף שמן קנולה, למשך כ-4 דקות.
מוסיפים מים וכפית מלח, ומבשלים על פי ההוראות שעל האריזה, עוד כ-10 דקות, עד שהפתיתים רכים.
בסיר נפרד מכינים את הרוטב - מרתיחים את מיכל השמנת הצמחית יחד עם 2 כפות סוכר.
מכבים את האש ומוסיפים את חתיכות השוקולד, מערבבים עד שכל השוקולד נמס.
שופכים את הרוטב לסיר הפתיתים ומערבבים.
מקשטים בפרוסות תותים/בננה, אגוזי לוז וכל מה שרוצים.
ניתן להגיש חם/קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0