להכנת הקרמבל:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את החמאה ומערבבים בזהירות עד שהבצק הופך לפירורים גדולים. מוסיפים את הרוויון ואגוזי הלוז. מערבבים עד היטמעות בבצק.
שלב 3
1 דקות
מחממים תנור לחום של 175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
שלב 4
15 דקות
מפזרים את הקרמבל על התבנית ואופים כ-12-15 דקות או עד שמזהיב ויציב.
שלב 5
15 דקות
מצננים לגמרי כ-15 דקות. משהים בטמפרטורת החדר.
שלב 6
5 דקות
להכנת הקרם:
בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים יחד, 2-3 דקות, שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל למוס יציב. מעבירים למקרר עד השימוש.
שלב 7
10 דקות
להרכבה:
מניחים בתחתית הכוס מעט קרמבל ותותים.
מניחים מעל קרם, שוב קרמבל ותותים ועוד שכבת קרם.
מסיימים בשכבת קרמבל ותותים.
ממשיכים עד שהמרכיבים נגמרים.
מגישים מיד או מעבירים למקרר עד להגשה. אפשר להכין עד 5 שעות לפני הארוחה.
ניתן לעטר בנענע טרייה.
שלב 1
מתוך
7
להכנת הקרמבל:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את החמאה ומערבבים בזהירות עד שהבצק הופך לפירורים גדולים. מוסיפים את הרוויון ואגוזי הלוז. מערבבים עד היטמעות בבצק.
שלב 3
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
7
מפזרים את הקרמבל על התבנית ואופים כ-12-15 דקות או עד שמזהיב ויציב.
שלב 5
מתוך
7
מצננים לגמרי כ-15 דקות. משהים בטמפרטורת החדר.
שלב 6
מתוך
7
להכנת הקרם:
בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים יחד, 2-3 דקות, שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל למוס יציב. מעבירים למקרר עד השימוש.
שלב 7
מתוך
7
להרכבה:
מניחים בתחתית הכוס מעט קרמבל ותותים.
מניחים מעל קרם, שוב קרמבל ותותים ועוד שכבת קרם.
מסיימים בשכבת קרמבל ותותים.
ממשיכים עד שהמרכיבים נגמרים.
מגישים מיד או מעבירים למקרר עד להגשה. אפשר להכין עד 5 שעות לפני הארוחה.
ניתן לעטר בנענע טרייה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
4
ב
בתיה ששון
כן
מערכת בישולים
היי, בערך 7 כוסות בגודל בינוני. חג שמח 🌸
ב
בתיה ששון
נראה טוב.לכמה כוסות הכמות מספיקה
א
איריס לוי
היי נראה ממש טוב .איך אפשר להפוך לפרווה?
מערכת בישולים
היי, את יכולה להמיר את החמאה בנטורינה או מרגרינה, את השמנת בשמנת צמחית ואת הריוויון בנוזל של חלב צמחי. חג שמח 🌸
ג
גלית חדד
אפשר להמיר את הריוויון במשהו אחר? ואת החלב?
נראה מעולה,אבל אני רוצה פרווה.
מערכת בישולים
היי, את יכולה להמיר את החמאה בנטורינה או מרגרינה, את השמנת בשמנת צמחית ואת הריוויון בנוזל של חלב צמחי. חג שמח 🌸
הערות 4