המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הפירורים - מרסקים את הפתיבר.
ממיסים את ה-100 גרם חמאה ומערבבים אותה עם 4 כפות אבקת הסוכר והפירורים ומערבבים.
להכנת הקרמל - בסיר קטן שמים 3/4 כוס סוכר, בגובה אחיד, ומבשלים בחום בינוני. כשהסוכר הופך נוזלי ומשנה את צבעו מוסיפים 2/3 כוס שמנת מתוקה, מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה, מוסיפים את החמאה, את המלח והדבש.
מבשלים עוד 2 דקות ומסירים מהאש.
להכנת הקרם - מקציפים במיקסר 2 מיכלי שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, 3 כפות סוכר, שמנת חמוצה וחלב, עד לקבלת קרם יציב.
שמים את הקרם בשק זילוף (ניתן להשתמש גם בכף לסידור הקינוח).
להרכבת הקינוח - ממלאים את הפירורים עד לגובה 1/4 מהכוס.
מזלפים את הקרם על שכבת הפירורים.
ממלאים מעל עוד פירורים.
מזלפים עוד קרם.
מזלפים מעל את ציפוי הקרמל.
מכניסים למקרר למשך 3 שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 7