המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקראמבל: מערבבים קמח תופח, סוכר, דבש וחמאה עם הידיים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מפזרים על תבנית עם נייר אפיה אפיה ואופים עד להזהבה ב-180 מעלות כ8-10 דק׳. מומלץ לערבב מדי פעם כדי שהקראמבל ייאפה באופן אחיד.
לקרם גבינה: מקציפים פודינג וניל עם חלב, שמנת מתוקה וגבינה לבנה.
להרכבת הכוסות: מפזרים שכבת קראמבל בכוס, מזלפים קרם גבינה, מקשטים בפירות העונה ופרחים אכילים ומוסיפים עוד כפית קראמבל מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0