לקראמבל:
מערבבים קמח תופח, סוכר, דבש וחמאה עם הידיים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מפזרים על תבנית עם נייר אפיה אפיה ואופים עד להזהבה ב-180 מעלות כ8-10 דק׳. מומלץ לערבב מדי פעם כדי שהקראמבל ייאפה באופן אחיד.
להרכבת הכוסות:
מפזרים שכבת קראמבל בכוס, מזלפים קרם גבינה, מקשטים בפירות העונה ופרחים אכילים ומוסיפים עוד כפית קראמבל מעל.
שלב 1
מתוך
3
לקראמבל:
מערבבים קמח תופח, סוכר, דבש וחמאה עם הידיים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מפזרים על תבנית עם נייר אפיה אפיה ואופים עד להזהבה ב-180 מעלות כ8-10 דק׳. מומלץ לערבב מדי פעם כדי שהקראמבל ייאפה באופן אחיד.
הערות 0