מוסיפים לסיר את פירות היער, הסוכר, המים ואת מיץ הלימון ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה וממשיכים לבשל במשך כ- 2 דקות נוספות. מורידים את הסיר מהכיריים. מעבדים את פירות היער עם מעבד מזון ידני למחית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר ואבקת האינסטנט פודינג וניל. מערבלים את החומרים במשך כ- שתי דקות במהירות בינונית, ולאחר מכן מעלים למהירות גבוהה ומערבלים עד קבלת קרם יציב.
שלב 3
0 דקות
מפוררים 6 עוגיות לפרורים עם פטיש טבחים או מערוך. מעבירים את פרורי העוגיות לקערית. 4 עוגיות חוצים ושומרים בצד לקישוט.
שלב 4
0 דקות
בכוס אישית לקינוח יוצקים 2 כפיות מחית פירות יער (שכבה ראשונה).
שלב 5
0 דקות
מכניסים את הקרם פטיסייאר למזלף עם נחיר בינוני ומשונן ומזליפים לכוס את שכבת הקרם (השכבה השנייה).
שלב 6
0 דקות
מפזרים מעל הקרם שכבת פרורי עוגיית לוטוס. (שכבה שלישית).
שלב 7
0 דקות
מוסיפים שכבה נוספת של מחית פירות יער. (שכבה רביעית).
שלב 8
0 דקות
מעל מוסיפים שכבת קרם פטיסייאר בעזרת מזלף (שכבה חמישית).
שלב 9
0 דקות
מקשטים עם 2 פרוסות קיווי, חצי עוגיית לוטוס ודובדבן מסוכר.
שלב 1
מתוך
9
מוסיפים לסיר את פירות היער, הסוכר, המים ואת מיץ הלימון ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה וממשיכים לבשל במשך כ- 2 דקות נוספות. מורידים את הסיר מהכיריים. מעבדים את פירות היער עם מעבד מזון ידני למחית.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר ואבקת האינסטנט פודינג וניל. מערבלים את החומרים במשך כ- שתי דקות במהירות בינונית, ולאחר מכן מעלים למהירות גבוהה ומערבלים עד קבלת קרם יציב.
שלב 3
מתוך
9
מפוררים 6 עוגיות לפרורים עם פטיש טבחים או מערוך. מעבירים את פרורי העוגיות לקערית. 4 עוגיות חוצים ושומרים בצד לקישוט.
שלב 4
מתוך
9
בכוס אישית לקינוח יוצקים 2 כפיות מחית פירות יער (שכבה ראשונה).
שלב 5
מתוך
9
מכניסים את הקרם פטיסייאר למזלף עם נחיר בינוני ומשונן ומזליפים לכוס את שכבת הקרם (השכבה השנייה).
שלב 6
מתוך
9
מפזרים מעל הקרם שכבת פרורי עוגיית לוטוס. (שכבה שלישית).
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים שכבה נוספת של מחית פירות יער. (שכבה רביעית).
שלב 8
מתוך
9
מעל מוסיפים שכבת קרם פטיסייאר בעזרת מזלף (שכבה חמישית).
שלב 9
מתוך
9
מקשטים עם 2 פרוסות קיווי, חצי עוגיית לוטוס ודובדבן מסוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0