המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שמים את חומרי הפירורים במעבד מזון ומפעילים בפולסים עד שהפירורים מתאחדים מעט.
מעבירים לתבנית בלתי משומנת ואופים 20 דקות.
מוציאים, מצננים על רשת צינון ומפוררים לפירורים.
מערבבים בקערה את הפטל, הסוכר, הלימון, מקציפים את השמנת המתוקה לקצף יציב ומוסיפים את הקצפת בקיפול.
מסדרים בתחתית התבנית שלושת רבעי מכמות הפירורים. ממלאים בתערובת המילוי ומפזרים מעל את יתרת הפירורים.
מעבירים למקפיא למספר שעות להתמצקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0