המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערית מניחים את הצימוקים, יוצקים עליהם יין מתוק עד לכיסוי ומשרים אותם במשך כ-60 דקות.
בכלי הגשה נאה ומלבני מניחים את הבישקוטים, כך שיכסו את כל תחתית הכלי. מזליפים על הבישקוטים את היין המתוק שבו הושרו הצימוקים, על מנת שיתרככו.
מרסקים גס את כרוכיות המרנג ומניחים על הבישקוטים.
מניחים מעל את רצועות המנגו.
מפזרים בין רצועות המנגו את השקדים המסוכרים והגרוסים ואת הצימוקים שהושרו ביין.
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר לקבלת מרקם יציב. מוסיפים לקערה עם הקצפת גבינה 5% ומקפלים עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
יוצקים את תוכן הקערה לתבנית ומכסים את הפירות בקרם.
מעל הקרם מפזרים את פלחי האפרסקים, את אגוזי הפקאן המסוכרים ואת החמוציות.
מזלפים סירופ מייפל ומגישים למרכז השולחן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0