אופן ההכנה: הכנת הסירופ: מרתיחים סוכר, מים ולימון וממשיכים לבשל עוד 5 דק'. מורידים מהאש ומוסיפים מי ורדים. מכניסים למקרר לקירור מוחלט. מפרידים את אטריות הקדאיף בידיים.
שלב 2
0 דקות
משטחים חצי מהכמות על תבנית מלבנית בשכבה אחידה.
שלב 3
0 דקות
את החצי השני משטחים על תבנית אפיה של התנור מרופדת בנייר אפיה, משטחים בגודל של התבנית הראשונה.
שלב 4
15 דקות
יוצקים על אטריות הקדאיף חמאה מומסת (ניתן להמיר במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מפזרים סוכר ואופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה.
שלב 5
3 דקות
יוצקים את הסירופ הקר על שערות הקדאיף החמות וממתינים 10 דקות עד שהסירופ נספג טוב. (משאירים 3 כפות סירופ בצד)
שלב 6
0 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה עם הוניל והאינסטנט פודינג, שופכים על הקדאיף, הופכים לאט את נייר האפיה עם השערות קדאיף על הקרם ומורידים את הנייר.
שלב 7
0 דקות
יוצקים את 3 כפות הסירופ מעל לעוגה ומכניסים לקרור. אפשר להכין מילוי עם קרם פטיסייר מקופל עם קצפת העשויה משמנת מתוקה.
שלב 1
מתוך
7
אופן ההכנה: הכנת הסירופ: מרתיחים סוכר, מים ולימון וממשיכים לבשל עוד 5 דק'. מורידים מהאש ומוסיפים מי ורדים. מכניסים למקרר לקירור מוחלט. מפרידים את אטריות הקדאיף בידיים.
שלב 2
מתוך
7
משטחים חצי מהכמות על תבנית מלבנית בשכבה אחידה.
שלב 3
מתוך
7
את החצי השני משטחים על תבנית אפיה של התנור מרופדת בנייר אפיה, משטחים בגודל של התבנית הראשונה.
שלב 4
מתוך
7
יוצקים על אטריות הקדאיף חמאה מומסת (ניתן להמיר במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מפזרים סוכר ואופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה.
שלב 5
מתוך
7
יוצקים את הסירופ הקר על שערות הקדאיף החמות וממתינים 10 דקות עד שהסירופ נספג טוב. (משאירים 3 כפות סירופ בצד)
שלב 6
מתוך
7
מקציפים את השמנת המתוקה עם הוניל והאינסטנט פודינג, שופכים על הקדאיף, הופכים לאט את נייר האפיה עם השערות קדאיף על הקרם ומורידים את הנייר.
שלב 7
מתוך
7
יוצקים את 3 כפות הסירופ מעל לעוגה ומכניסים לקרור. אפשר להכין מילוי עם קרם פטיסייר מקופל עם קצפת העשויה משמנת מתוקה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0