המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את פירות היער, הסוכר והיין לסיר מעל אדי מים, מבשלים על להבה בינונית תוך כדי בחישה, עד לריכוך הפירות והמסת הסוכר.
מעבירים את תכולת הסיר למסננת מבלי ללחוץ על הפירות. המיץ הניגר הוא מרק פירות היער. שומרים במקרר את המרק עד למועד ההגשה (מהפירות הנותרים אפשר להכין ריבה או רוטב).
לקראת ההגשה, חוצים את התותים לרבעים, ומכניסים למרק עשרים דקות לפני ההגשה.
מסדרים את התותים באמצע צלחת עמוקה, ומסביב יוצקים את המרק ששמרנו במקרר.
אפשר להגיש עם סורבה, או גלידת שמנת ולעטר בעלי נענע וטוויל שקדים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0