המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים פתיבר שוקולד מריר.
מוסיפים את החמאה המומסת על הפירורים ומערבבים.
מוסיפים את שערות החלבה ומערבבים.
מקציפים במיקסר את המרכיבים עד לקבלת קרם יציב.
מוזגים לשק זילוף (ניתן להשתמש גם בכף לסידור הקינוח).
מסדרים את הכוסות על מגש.
ממלאים את הפירורים עד לגובה 1/3 מהכוס.
מזלפים את הקרם על שכבת הפירורים.
מוסיפים את שערות החלבה ומפזרים את הפיסטוק.
מכניסים למקרר ל-3 שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0