ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד להמסה מלאה. מוסיפים את הפתי בר והקוקוס, מערבבים ומעבירים למקפיא להתקשות עד ההרכבה (כרבע שעה).
שלב 2
5 דקות
חותכים את הקוקוס לקוביות קטנות (כ- 1/2 ס"מ) ומעבירים למחבת קטנה. מוסיפים את הלימון, הסוכר והפסיפלורה ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. מצננים.
שלב 3
0 דקות
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה, קרם הקוקוס (מומלץ לערבב אותו מעט לפני שמוסיפים) והפודינג למשך כ-10 שניות במהירות איטית ולאחר מכן למשך כשתי דקות במהירות בינונית עד שהפודינג מגיע למרקם של יוגורט.
שלב 4
10 דקות
בכל כוס שמים 2 כפות מקרם הקוקוס. מוסיפים מעל 2 כפיות מתערובת הפתי בר בשכבה אחידה. מוסיפים כף מהקוקוס המקורמל. חוזרים שוב על שלושת השלבים.
שלב 5
1 דקות
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
ניתן להכין עם נקטרינה או מנגו במקום האננס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד להמסה מלאה. מוסיפים את הפתי בר והקוקוס, מערבבים ומעבירים למקפיא להתקשות עד ההרכבה (כרבע שעה).
שלב 2
מתוך
5
חותכים את הקוקוס לקוביות קטנות (כ- 1/2 ס"מ) ומעבירים למחבת קטנה. מוסיפים את הלימון, הסוכר והפסיפלורה ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. מצננים.
שלב 3
מתוך
5
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה, קרם הקוקוס (מומלץ לערבב אותו מעט לפני שמוסיפים) והפודינג למשך כ-10 שניות במהירות איטית ולאחר מכן למשך כשתי דקות במהירות בינונית עד שהפודינג מגיע למרקם של יוגורט.
שלב 4
מתוך
5
בכל כוס שמים 2 כפות מקרם הקוקוס. מוסיפים מעל 2 כפיות מתערובת הפתי בר בשכבה אחידה. מוסיפים כף מהקוקוס המקורמל. חוזרים שוב על שלושת השלבים.
שלב 5
מתוך
5
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
ניתן להכין עם נקטרינה או מנגו במקום האננס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0