המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הגנאש: ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.
הכנת התערובת: מערבבים בקערה את פירורי הפתי בר עם הבוטנים הקצוצים.
הכנת קרם חמאת הבוטנים: מקציפים במיקסר את שאר השמנת המתוקה, חמאת הבוטנים, החלב והפודינג במהירות איטית למשך כ-10 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה וחצי, עד שהקרם מגיע למרקם של יוגורט.
מעבירים את הקרם לשקית הזילוף, וחותכים את קצה השקית.
ההרכבה: מזלפים בכל כוס שכבה בעובי של כ-1/2 ס"מ מקרם חמאת הבוטנים.
מוסיפים מעל כף מהגנאש.
מוסיפים מעל כפית מתערובת הפתי בר, ומנערים קלות להשטחה.
חוזרים שוב על שלושת השלבים הראשונים.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0