הכנת הגנאש: ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.
שלב 2
0 דקות
הכנת התערובת: מערבבים בקערה את פירורי הפתי בר עם הבוטנים הקצוצים.
שלב 3
0 דקות
הכנת קרם חמאת הבוטנים: מקציפים במיקסר את שאר השמנת המתוקה, חמאת הבוטנים, החלב והפודינג במהירות איטית למשך כ-10 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה וחצי, עד שהקרם מגיע למרקם של יוגורט.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את הקרם לשקית הזילוף, וחותכים את קצה השקית.
שלב 5
0 דקות
ההרכבה: מזלפים בכל כוס שכבה בעובי של כ-1/2 ס"מ מקרם חמאת הבוטנים.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים מעל כף מהגנאש.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים מעל כפית מתערובת הפתי בר, ומנערים קלות להשטחה.
שלב 8
0 דקות
חוזרים שוב על שלושת השלבים הראשונים.
שלב 9
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
הכנת הגנאש: ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה ושוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.
שלב 2
מתוך
9
הכנת התערובת: מערבבים בקערה את פירורי הפתי בר עם הבוטנים הקצוצים.
שלב 3
מתוך
9
הכנת קרם חמאת הבוטנים: מקציפים במיקסר את שאר השמנת המתוקה, חמאת הבוטנים, החלב והפודינג במהירות איטית למשך כ-10 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה וחצי, עד שהקרם מגיע למרקם של יוגורט.
שלב 4
מתוך
9
מעבירים את הקרם לשקית הזילוף, וחותכים את קצה השקית.
שלב 5
מתוך
9
ההרכבה: מזלפים בכל כוס שכבה בעובי של כ-1/2 ס"מ מקרם חמאת הבוטנים.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים מעל כף מהגנאש.
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים מעל כפית מתערובת הפתי בר, ומנערים קלות להשטחה.
שלב 8
מתוך
9
חוזרים שוב על שלושת השלבים הראשונים.
שלב 9
מתוך
9
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0