המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתאים ל-6 כוסות, יש להצטייד בשקית זילוף מרסקים את הפתיבר במעבד מזון עד קבלת פירורים.
ממיסים את החמאה במיקרוגל למשך כחצי דקה. מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי הפתיבר.
מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה בתנועת קיפול ומכניסים לשקית זילוף.
שמים 2-3 כפות מתערובת הפתיבר בכל כוס.
מוזגים 2 כפיות מהאספרסו/נס קפה.
מזלפים בעזרת שק זילוף את קרם הגבינה.
מוסיפים 2-3 כפות מתערובת הפתיבר לכוס.
מוזגים 2 כפיות מהאספרסו/נס קפה.
מזלפים שכבה נוספת של קרם הגבינה.
מוזגים את שארית האספרסו/נס קפה.
מפזרים כפית פירורים לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1