המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תפוחים מקורמלים: ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים סוכר, תפוחים וקינמון ומקפיצים כ-5 דקות עד לריכוך חלקי. מסירים מהכיריים, מסננים את הנוזלים ומצננים.
מכינים קרם לימון: מקציפים שמנת מתוקה עם קליפת לימון ואינסטנט פודינג לקבלת מרקם של יוגורט סמיך. מעבירים לשקית זילוף.
מכינים פירורי עוגיות לימוניות: מערבבים בקערה פירורי פתי בר עם פיסטוקים וקליפת לימון.
מרכיבים את הקינוח: מזליפים לכל כוס קרם לימוני בעובי 2.5 ס"מ, מפזרים מעל 2 כפיות גדושות מפירורי העוגיות וכף גדושה מהתפוחים המקורמלים. יוצרים עוד 3 שכבות של קרם, פירורי עוגיות ותפוחים.
מעבירים למקרר להתייצבות לשעתיים לפחות. מגישים ביום ההכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0