מכינים תפוחים מקורמלים: ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים סוכר, תפוחים וקינמון ומקפיצים כ-5 דקות עד לריכוך חלקי. מסירים מהכיריים, מסננים את הנוזלים ומצננים.
שלב 2
0 דקות
מכינים קרם לימון: מקציפים שמנת מתוקה עם קליפת לימון ואינסטנט פודינג לקבלת מרקם של יוגורט סמיך. מעבירים לשקית זילוף.
שלב 3
0 דקות
מכינים פירורי עוגיות לימוניות: מערבבים בקערה פירורי פתי בר עם פיסטוקים וקליפת לימון.
שלב 4
0 דקות
מרכיבים את הקינוח: מזליפים לכל כוס קרם לימוני בעובי 2.5 ס"מ, מפזרים מעל 2 כפיות גדושות מפירורי העוגיות וכף גדושה מהתפוחים המקורמלים. יוצרים עוד 3 שכבות של קרם, פירורי עוגיות ותפוחים.
שלב 5
0 דקות
מעבירים למקרר להתייצבות לשעתיים לפחות. מגישים ביום ההכנה.
שלב 1
מתוך
5
מכינים תפוחים מקורמלים: ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים סוכר, תפוחים וקינמון ומקפיצים כ-5 דקות עד לריכוך חלקי. מסירים מהכיריים, מסננים את הנוזלים ומצננים.
שלב 2
מתוך
5
מכינים קרם לימון: מקציפים שמנת מתוקה עם קליפת לימון ואינסטנט פודינג לקבלת מרקם של יוגורט סמיך. מעבירים לשקית זילוף.
שלב 3
מתוך
5
מכינים פירורי עוגיות לימוניות: מערבבים בקערה פירורי פתי בר עם פיסטוקים וקליפת לימון.
שלב 4
מתוך
5
מרכיבים את הקינוח: מזליפים לכל כוס קרם לימוני בעובי 2.5 ס"מ, מפזרים מעל 2 כפיות גדושות מפירורי העוגיות וכף גדושה מהתפוחים המקורמלים. יוצרים עוד 3 שכבות של קרם, פירורי עוגיות ותפוחים.
שלב 5
מתוך
5
מעבירים למקרר להתייצבות לשעתיים לפחות. מגישים ביום ההכנה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0