המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
מרפדים תבנית לתנור בנייר אפייה.
חותכים כל פני דלעת פסים לאורך ולרוחב ומניחים על התבנית.
מברישים בשמן זית וצ'ילי מתוק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים 25 דקות או עד ריכוך והזהבה.
מזלפים מעל רוטב ויניגרט.
ניתן לעטר בבצל ירוק קצוץ, שבבי קשיו ופלפל צ'ילי אדום קצוץ. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1