המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבון.
מוסיפים סוכר בהדרגה עד שהתערובת נהיית קצף קשה ויציב. אפשר להוסיף צבע מאכל (לא חובה).
מזלפים את הקצף על תבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור שמכוון ל-50 מעלות למשך שעתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0