המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז ומשרים מעט את העדשים. שוטפים היטב.
בסיר שמים מרגרינה ומטגנים את הבצל.
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן עוד שתי דקות.
מוסיפים את המים, המלח והעגבניה ומרתיחים.
מוסיפים את האורז והעדשים ומורידים לאש קטנה.
כאשר כל המים מתאדים שמים בסיר אחר את השמן, מחכים שיתחמם ומוסיפים לו את הכמון והשום. מסירים מהאש ושופכים ישירות על האורז סוגרים את האש ומערבבים בעדינות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0