המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, להוסיף רסק עגבניות, להוסיף את המים ולהרתיח, להוסיף כפית מלח ופלפל, לערבב ולהעביר לרתיחה.
בינתיים לשטוף את העדשים ולסנן.
להוסיף לסיר את העדשים והפתיתים ולהביא לרתיחה.
להנמיך להבה ולבשל במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
לטגן שתי שיני שום בשמן הנותר, על אש קטנה, כדי שלא ישרף, להוסיף כמון וערבב. להוריד מהאש והעביר את התכולה לסיר הקיצ'רי, לערבב ולהוריד מהאש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0