המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים ושוטפים היטב את האורז והעדשים בהרבה מים, עד שהמים שיוצאים מהמסננת שקופים.
מרתיחים בסיר בישול 3 כוסות מים, יחד עם רסק עגבניות, מלח, אבקת תיבול בצל ורבע כוס שמן.
מוסיפים את האורז והעדשים, ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה.
כשהאורז מוכן, מטגנים את שיני השום הכתושות במחבת נפרדת, יחד עם כמון והשמן שנותר כ-2 דקות עד להזהבה.
מערבבים את השום עם האורז, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0