המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים ושוטפים היטב את האורז והעדשים בהרבה מים, עד שהמים שיוצאים מהמסננת שקופים.
מרתיחים בסיר בישול 3 כוסות מים, יחד עם רסק עגבניות, מלח, אבקת תיבול בצל ורבע כוס שמן.
מוסיפים את האורז והעדשים, ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה.
כשהאורז מוכן, מטגנים את שיני השום הכתושות במחבת נפרדת, יחד עם כמון והשמן שנותר כ-2 דקות עד להזהבה.
מערבבים את השום עם האורז, ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0