המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הראש של הקישוא בערך כחצי ס"מ. מרוקנים את תוכן הקישוא עם כף פריזיין, שומרים בצד את תוכן שני קישואים וקוצצים דק מאוד.
לאחר שרוקנו את הקישואים קוצצים את שני הבצלים. מכניסים למחבת רחבה עם מעט שמן, מטגנים את הבצל על אש נמוכה.
תוך כדי טיגון הבצל קוצצים את הפיטריות דק.
לאחר שהבצל הזהיב מתחילים להכניס את הבשר פנימה, כל פעם קצת ומפוררים עם מזלג, עד שסיימנו את כמות הבשר.
לאחר מכן מוסיפים את האורז. בוחשים ומוסיפים את הפיטריות. בוחשים עד שהצטמקו.
לאחר מכן מוסיפים את רכז הרימונים, פלפל שחור, מלח, בהרט וכוסברה.
בקערית מרק להכניס את החוויאג', רוטב סויה, סילאן תמרים, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, רוטב טריאקי והמים החמים בסוף. בוחשים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
מסדרים בסיר רחב את הקישואים וממלאים אחד אחד במלית. בגמר המילוי מפזרים את מה שנשאר מהמלית בין הקישואים, כולל את תוכן הקישואים שקצצנו דק, ומעל כל זה יוצקים את הרוטב בין הקישואים.
לוקחים כף ויוצקים מהרוטב כף לכל קישוא. מחזירים את הכובעים של הקישואים שחתכנו ומכסים את הקישואים. הרוטב צריך לכסות כשני שליש מגובה הקישואים.
מבשלים על להבה גבוהה עד אשר הרוטב רותח. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0