המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים היטב את המעיים, שוטפים בחומץ ומכניסים למקרר למשך יום.
מערבבים את הבצלים הקצוצים (המטוגנים והלא מטוגנים) ביחד עם השומן הקצוץ.
מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
ממלאים את המעיים בתערובת, דוחסים וקושרים את הקצוות בחוט.
מבשלים במשך שעה בסיר עם מים, כשהמים מכסים את המעיים. תוך כדי תהליך הבישול, המעיים מתנפחים. על מנת שלא יתפוצצו, מנקבים אותם בעדינות עם מזלג, כדי לשחרר את האדים, וממשיכים בתהליך הבישול. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0