המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
כותשים את הבצלים והשום, ומטגנים עד להשחמה.
מגרדים את הקישואים.
שמים את הכל בקמח כולל המרגרינה והתבלינים.
מוסיפים מים לפי הצורך, עד שמתקבלת עיסה דביקה.
שמים את הקישקע בחמין אחרי שהחמין התחיל לרתוח. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0