מעבדים את חומרי הקלתית במעבד מזון בפולסים קצרים, רק עד שנוצר כדור. מאחסנים במקרר כשעה.
שלב 2
0 דקות
מוציאים מהמקרר ומרדדים, משטחים על תבנית פאי או תבנית קפיצית.
שלב 3
10 דקות
דוקרים את הבצק בכמה מקומות ואופים בחום של 180 מעלות כ-10 דקות.
שלב 4
0 דקות
מסדרים את הירקות בתבנית, מושחים בשמן זית ואופים בגריל עד שהירקות משחימים מעט ומתרככים. מערבבים את כל חומרי המלית לקבלת תערובת אחידה ומשטחים על הקלתית האפויה.
שלב 5
0 דקות
אופים בחום של 180 מעלות עד שהקיש מזהיב.
שלב 1
מתוך
5
מעבדים את חומרי הקלתית במעבד מזון בפולסים קצרים, רק עד שנוצר כדור. מאחסנים במקרר כשעה.
שלב 2
מתוך
5
מוציאים מהמקרר ומרדדים, משטחים על תבנית פאי או תבנית קפיצית.
שלב 3
מתוך
5
דוקרים את הבצק בכמה מקומות ואופים בחום של 180 מעלות כ-10 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מסדרים את הירקות בתבנית, מושחים בשמן זית ואופים בגריל עד שהירקות משחימים מעט ומתרככים. מערבבים את כל חומרי המלית לקבלת תערובת אחידה ומשטחים על הקלתית האפויה.
שלב 5
מתוך
5
אופים בחום של 180 מעלות עד שהקיש מזהיב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0