המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבדים את חומרי הקלתית במעבד מזון בפולסים קצרים, רק עד שנוצר כדור. מאחסנים במקרר כשעה.
מוציאים מהמקרר ומרדדים, משטחים על תבנית פאי או תבנית קפיצית.
דוקרים את הבצק בכמה מקומות ואופים בחום של 180 מעלות כ-10 דקות.
מסדרים את הירקות בתבנית, מושחים בשמן זית ואופים בגריל עד שהירקות משחימים מעט ומתרככים. מערבבים את כל חומרי המלית לקבלת תערובת אחידה ומשטחים על הקלתית האפויה.
אופים בחום של 180 מעלות עד שהקיש מזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0